fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

accuweather

Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

VIRO ITS D.O.O. prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, te u cilju uspostavljanju dugoročnog poslovnog odnosa.

VIRO ITS D.O.O. se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

• Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno,
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
• Ne čuvamo Vaše podatke ako više nisu potrebni,
• Nikada ne prodajemo, posuđujemo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
• Ne koristimo automatiziranu obradu niti profiliranje Vaših podataka,
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
• Brinemo se da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

  

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?
Kada nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese.

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka
Voditelj obrade je tvrtka VIRO ITS D.O.O., Harambašićeva 2, HR-10434 Strmec, Hrvatska.

Službenik za zaštitu podataka

Podaci za kontakt sa Službenikom za zaštitu podataka – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?
Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?
Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?
Prikupljamo informacije o Vama da bismo vas mogli kontaktirati i odgovorili na vaš zahtjev.

Informacijska sigurnost
Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama.

O našem poslužitelju internetske stranice
Ova web stranica smještena je na sigurnom poslužitelju u podatkovnom centru unutar EU.

Kolačići
Naša web stranica ne prikuplja kolačiće treće strane niti bilo koji Vaš osobni podatak. Kolačići se koriste za napredno korisničko iskustvo i postavke prikaza. U svakom trenutku možete zabraniti uporabu kolačića.

Vaša prava
Imate prvo na pristup, ispravljanje, brisanje, ograničavanje i prijenos podataka i prigovor na obradu.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu
U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog tijela su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR – 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: http://www.azop.hr

Promidžba i prodaja
Bez Vašeg pristanka nećemo vršiti nikakve promidžbene aktivnosti.

Povreda osobnih podataka
O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Ova internetska stranica, kao i naši poslovni i informacijski sustavi, dizajnirana je sa svrhom usklađenja sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

• Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),
• Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC),
• Zakon o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12),

te će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnim pravnim i regulatornim okvirom zaštite podataka i privatnosti na nacionalnoj i EU razini.

Redovito unaprjeđujemo naša Pravila o privatnosti kako bi unaprijedili i Vašu zaštitu.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 10. svibnja 2018. godine.

Srdačan pozdrav,
VIRO ITS D.O.O.

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE