fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Multistrada V4 evoluira u 2022. godini uvođenjem potpuno novih mogućnosti i unaprijeđivanjem postojećih karakteristika motocikla koji dominira svim cestama i putovima.
 
Od ožujka 2022. Multistrada V4 će biti dostupna i u boji Iceberg White, a dobit će i novu elektroniku kao i poboljšanu liniju Ducati Performance dodatne opreme.
 
 
ducatilogo 2
 
 
Nova boja, Iceberg White, je sjajna bijela boja koja naglašava “mišićave" linije motocikla, nadopunjujući ponudu boja koju već čine Ducati crvena i Aviator siva.
 
Nova elektronika: predstavljamo sustav Minimum Preload i ažuriranja infotainment sustava. Sustav minimalnog prednaprezanja je poluautomatska funkcija elektroničkog ovjesa koja omogućuje smanjenje visine motocikla što olakšava i sigurnije spuštanje nogu vozača na tlo tijekom gradske uporabe ili manevra pri malim brzinama.
 
Također smo predstavili zrcaljenje na kontrolnoj ploči (displayu), koje je postalo praktičnije i funkcionalnije kroz Ducati Connect Infotainment i korisničko HMI sučelje. Ova nova poboljšanja će biti besplatno dostupna postojećim vlasnicima motocikla, koji određene detalje mogu dobiti u aplikaciji MyDucatiducat.it/myducati-app
 
 
logotonci2
 
 
Nova Ducati Performance oprema: novi komplet za snižavanje visine motocikla sastoji se od opruga prednje vilice, opruga stražnjeg amortizera i bočnog oslonca, dizajniranih da omoguće smanjenje visine sjedala od tla za 20 mm.
 
Opremljena sniženim kompletom ovjesa, Multistrada V4 nudi veću sigurnost vozaču pri malim brzinama, dok i dalje zadržava dinamičke karakteristike tipične za ovaj model pri punoj snazi motora. Novi aluminijski koferi, koje je dizajnirao Ducati Style Center i koji su proizvedeni u suradnji s Givijem kapaciteta 76 litara omogućuju motociklistima nositi sa sobom sve što im je potrebno i za najduža putovanja.
 
 
 
 

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE