fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

[ Preporučuje MTC ]

Izgubi se u staroj medini Fes-a, vozi najljepše prijevoje Atlasa i zlatne dine Sahare, osjeti moćne kanjone Dades i Todra, snimi selfie na najfotogeničnijoj cesti na svijetu. Cjenkaj se za začine na Jemma el-Fna u Marakešu…

Kad jednom okusiš, slatki Marokanskski čaj, nećeš ga moći prestati piti. Zapravo, isto vrijedi za cijeli Maroko. Pun je neodoljivih slatkih grijeha koje si “razvijeni zapad” odavno ne može dopustiti. Možeš li si dopustiti 14 dana kršenja osobnih pravila?

Maroko je afrička zemlja burne povijesti i raskošne, bogate kulture a još uvijek potpuno divlja i netaknuta. Ova ekspedicija nudi sve što moto avanturist može poželjeti…

Snježni vrhovi i nepregledne visoravni Atlasa. Stari gradovi – Kasbe, smjenjuju se uz put. Uzbudljiva Berberska povijest i kultura. Rimska arhitektura. Strme litice i bezdani kanjona. Pune života, mirisne i plodne oaze pustinjskih rijeka. Zatne dine surove Sahare. Svjetski poznata kuhinja. Ova je ekspedicija apsolutno genijalan miks evega toga.

Vožnje kroz šume naranči i mandarina nikad nećeš zaboraviti. Omamljivi miris zrelih arganovih plodova dok se prže na vrućem asfaltu zauvijek će ti ostati u nosnicama. Selfie s kozama koje žive na stablima… ne zezamo se, stvarno ćeš ga snimit!
Na ovoj turi ništa ne prepuštamo slučaju i ništa ne propuštamo.

Maroko je super – sigurna zemlja. Pogotovo za strance. Ovdje vrijedi pravilo: što dalje od civilizacije odmakneš, to su osmijesi veći, ljudi gostoprimljiviji a hrana bolja.

Čezneš za avanturom života?

Pročitajte više...

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE