HRVATSKA RALLYE stalna je postavka u kalendaru mnogih ljubitelja motociklizma u Hrvatskoj od 2000. godine. Sudionici se mogu voziti u sportskoj, žustroj, normalnoj ili opuštenoj grupi (najviše deset motocikala). Hrvatski turistički vodiči dobro poznaju svoju domovinu i tečno govore njemački i / ili engleski jezik. Minhenski tim uvijek je tu s pratnjom, brine se o "backstage organizaciji" i snima sjajne fotografije. Tijekom pet dana vožnje, vozači rallya doživljavaju hrvatski krajolik u svim različitim aspektima: obalne i usputne ceste, unutrašnjost i otoci, tirkizno Jadransko more, planine i široke stepe.

21. HRVATSKA-RALLY
od 28. maja do 3. lipnja 2021 
 

HRVATSKI RALLYE započinje 28. svibnja 2021. u Opatiji (505 km od Münchena, 490 km od Beča, 750 km od Züricha). Boravimo dvije noći u Opatiji u centru, tik uz more. Prvi dan vožnje (oko 300 km) vodi nas u unutrašnjost do Karlovca i planina Gorskogi Kotara. Sljedeći dan (oko 190 km) zavijamo preko otoka Krka i Cresa do otoka Lošinja, gdje je planirano sljedeće noćenje. Cilj treće etape (približno 210 km) je Medulin (u Istri) do kojeg ćemo doći zaustavljanjem u Puli. Ovdje su predviđena i dva noćenja. Ako želite, možete se odmoriti ili voziti oko 150 - 200 km cestama istre. Za to vrijeme upoznat ćemo sve vrhunce i najljepše moto rute na poluotoku. Uključeni kulinarski užici. Peti dan (oko 180 km) motociklima se vraćamo do Kvarnerskog zaljeva do odredišta relija: Rijeke. Ovdje ćemo proslaviti našu legendarnu završnu zabavu s tombolom na brodu s pogledom na povijesni stari grad.


Ako želite ranije stići u Opatiju ili želite produžiti boravak u Rijeci, zabilježite na prijavnici kako bismo mogli rezervirati vašu sobu u skladu s tim!
Ukupno ćete voziti između 1100 i 1700 kilometara tijekom događaja (ovisno o grupi). Također nudimo vozačima automobila koji vole putovati priliku da sudjeluju u CROATIA RALLYE.
 

Više informacijaPrijavnica

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

MV Agusta

MV Agusta

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

DUCATI

DUCATI

Moto Tour Croatia Support shop